Acesta este tortul pe care l-am pregatit pentru socrul meu.
La multi ani, Aristide!
Pofta buna!!!
miercuri, 23 ianuarie 2013
sâmbătă, 12 ianuarie 2013
luni, 7 ianuarie 2013
Cake pops
Sursa de inspiratie pentru cake pops a fost teoskitchen.ro.
Ingrediente:
Din compozitia obtinuta am format bomboanele si le-am pus pe o tava pe hartie de copt. Am topit ciocolata la bain marie. Fiecare bat a fost trecut prin ciocolata topita si apoi introdus in bombonica.
Bomboanele au intrat la congelator. Dupa fix jumatate de ora le-am scos si le-am trecut pe fiecare prin ciocolata, batand usor batul pe marginea vasului pentru a indeparta excesul de ciocolata.
Intr-un final cake pops-urile au ajuns pe placa de polistiren, caci erau obosite. Au iesit aproximativ 105 bucati.
De sarbatori cei dragi au primit cake pops-uri personalizate cu numele lor. Pentru personalizare am folosit creioanele de la Dr Oetker.
Pofta buna!!!
Ingrediente:
- 70 biscuiti Oreo
- 400 grame branza dulce
- 400 grame ciocolata pentru decor (am folosit Primola 55% cacao si Primola alba in care am adaugat colorant roz si albastru)
- bete pentru frigarui pe care le-am taiat in doua
Din compozitia obtinuta am format bomboanele si le-am pus pe o tava pe hartie de copt. Am topit ciocolata la bain marie. Fiecare bat a fost trecut prin ciocolata topita si apoi introdus in bombonica.
Bomboanele au intrat la congelator. Dupa fix jumatate de ora le-am scos si le-am trecut pe fiecare prin ciocolata, batand usor batul pe marginea vasului pentru a indeparta excesul de ciocolata.
Intr-un final cake pops-urile au ajuns pe placa de polistiren, caci erau obosite. Au iesit aproximativ 105 bucati.
De sarbatori cei dragi au primit cake pops-uri personalizate cu numele lor. Pentru personalizare am folosit creioanele de la Dr Oetker.
Pofta buna!!!
Abonați-vă la:
Postări (Atom)