sâmbătă, 12 ianuarie 2013

luni, 7 ianuarie 2013

Cake pops

Sursa de inspiratie pentru cake pops a fost teoskitchen.ro.


Ingrediente:
  • 70 biscuiti Oreo
  • 400 grame branza dulce
  • 400 grame ciocolata pentru decor (am folosit Primola 55% cacao si Primola alba in care am adaugat colorant roz si albastru)
  • bete pentru frigarui pe care le-am taiat in doua
Am maruntit biscuitii cu ajutorul robotului si i-am amestecat cu branza dulce.



Din compozitia obtinuta am format bomboanele si le-am pus pe o tava pe hartie de copt. Am topit ciocolata la bain marie. Fiecare bat a fost trecut prin ciocolata topita si apoi introdus in bombonica.


Bomboanele au intrat la congelator. Dupa fix jumatate de ora le-am scos si le-am trecut pe fiecare prin ciocolata, batand usor batul pe marginea vasului pentru a indeparta excesul de ciocolata.


Intr-un final cake pops-urile au ajuns pe placa de polistiren, caci erau obosite. Au iesit aproximativ 105 bucati.


De sarbatori cei dragi au primit cake pops-uri personalizate cu numele lor. Pentru personalizare am folosit creioanele de la Dr Oetker.


Pofta buna!!!