Ingrediente:
- 2 cani faina
- 1 cana zahar
- 1 cana apa
- 1/2 cana ulei
- 5 linguri de gem de gutui (productie proprie)
- 5 linguri de cacao
- 1 bol cu nuci maruntite
- 1 plic praf de copt
- 1 plic zahar vanilinat
- 1 esenta de portocale
- 6 linguri zahar
- 6 linguri cacao
- 6 linguri apa
- 4 linguri ulei
Se toarna aluatul in tava in care in prealabil am pus hartie de copt.
Se introduce in cuptorul incins in prealabil si se coace la 180 grade C, cam 30-40 minute.
In timp ce prajitura se bronzeaza, putem prepara glazura. Amestecam toate ingredientele si le punem la foc mic cam 10-15 minute.
Se incearca prajitura cu scobitoarea. Daca nu se lipeste este gata.
Dupa ce s-a racit se taie si putem sa ornam prajitura cu delicioasa glazura de cacao.
Pofta buna!!!
Bravo Moni !
RăspundețiȘtergere