Cum nu am gasit cantitatea necesara de maruntaie de miel, a trebuit sa combin si a iesit drob de miel si pasare.
Ingrediente:
- 2 kg ficat pasare
- 1 kg pipote pasare
- 500 grame ficat curcan
- maruntaiele de la 1 miel de 10 kg
- 4 oua crude
- 3 oua fierte
- 20 fire ceapa verde
- 20 fire usturoi
- patrunjel verde
- 2 plicuri cu condimente de drob
- prapur
- sare
- piper
Dupa ce maruntaiele s-au fiert, le scurgem de apa, iar dupa ce s-au racit le tocam cu robotul de bucatarie.
Amestecam compozitia cu sare, piper, cele 4 oua si condimentele de drob. Adaugam ceapa calita si patrunjelul. Gustam compozitia si adaugam condimentele necesare dupa gust.
Pregatim formele, adica le "tapetam" cu prapur, punem jumatate din compozitie, adaugam jumatati de ou, iar apoi completam cu restul compozitiei si acoperim cu prapurul.
Introducem tavile in cuptorul preincalzit la 180 grade C si coacem aproximativ 45 de minute.
Cand s-a racit il putem scoate din tava.
Pofta buna!!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu