joi, 10 mai 2012

Pandispan


Am incercat reteta de pandispan a Laurei Adamache.


Totusi pentru blaturi de tort prefer reteta mea de chec, pe care o voi posta cat de curand.

Ingrediente:
  • 7 oua
  • 210 grame zahar
  • 210 grame faina
  • un varf de sare
Am adus ingredientele in bucatarie sa fie la aceeasi temperatura cu doua ore inainte de a le mixa.
Se mixeaza ouale cu zaharul si cu un varf de sare cam 25 de minute, pana isi tripleaza volumul. Adaugam apoi faina cernuta si mai mixam 5 minute.


Cand compozitia este gata o turnam in forma pentru tort.
Introducem pandispanul in cuptorul preincalzit la 180 grade C pentru 25-30 de minute.


Asa arata dupa ce am oprit focul.


Si-a schimbat putin "look-ul" dupa ce s-a racit. 


Dupa ce s-a racit il putem felia.


Pofta buna!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu